X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Beurs bouw en wonen

donderdag 30 maart 2017

Western Airconditioning is aanwezig op de beurs Bouw en Wonen in de Evenementenhal in Gorinchem. Deze beurs wordt gehouden van donderdag 30 maart t/m zaterdag 1 april. Tijdens deze dagen worden door Western Airconditioning de nieuwste warmtepompen voor de particuliere sector gepresenteerd. Beurs Bouw & Wonen is opgebouwd uit verschillende pleinen, bijvoorbeeld 'Interieur', 'Koken' of 'Badkamer'. Op deze pleinen worden diverse activiteiten en events georga...niseerd. Eromheen staan stands waar u de getoonde producten kunt aanschaffen. Op en rond de inspiratiepleinen worden verschillende activiteiten georganiseerd. De beurs Bouw en Wonen wordt speciaal georganiseerd voor de volgende doelgroepen: - Woningeigenaren. - Interieur- en designliefhebbers. - VvE-beheerders en woningcorporaties. - VvE-bestuurders.
Tags:

x