X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Design ventilator convector: Aerslim

Design ventilator convector: Aerslim

dinsdag 29 augustus 2017

Western Airconditioning introduceert de nieuwe ventilator convector Aerslim. De Aerslim is speciaal ontworpen voor particuliere en zakelijke toepassingen waar design, afmetingen en geluid belangrijk zijn. Het mooie design en de kleine afmetingen (diepte 13 cm) maken het mogelijk de Aerslim in elk interieur toe te passen. Door gebruik te maken van een modulerende tangentiaal ventilator met asymmetrische bladen, een warmtewisselaar met een dusdanig oppervlakte dat de gewenste luchthoeveelheid met een kleine drukval mogelijk is, een ventilatormotor met DC inverter technologie realiseren we een laag geluidsniveau, geen trillingen en een verlaging van het energieverbruik met 50%. De Aerslim range is verkrijgbaar in vier verschillende bouwgroottes met een twee- of een vier-pijps aansluiting. Elke bouwgrootte is er in een verticale en horizontale uitvoering met of zonder omkasting. De verticale uitvoering met omkasting is verkrijgbaar met een radiatorpaneel als optie zodat het mogelijk is om te verwarmen zonder gebruik te maken van de ventilator. De Aerslim range is geschikt om te koelen (0,3-3,5 kW) of te verwarmen (0,4-3,5 kW). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Western Airconditioning via telefoon 033-2477800 of via mail sales@western.nl.

Tags:

x