X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

IT Room Infra 2017

IT Room Infra 2017

vrijdag 13 oktober 2017

14 november staat congrescentrum 1931 in Den Bosch volledig in het teken van computerruimtes, datacenters en cloud computing. Ook Western Airconditioning is hierbij aanwezig. Tijdens de 11e editie van IT Room Infra krijgen bezoekers alles te horen over het bouwen/verbouwen van een datacenter/computerrruimte. Sprekers en exposanten geven bezoekers nieuwe inzichten en delen informatie over nieuwe technologieën en softwareoplossingen. Daarnaast is er veel aandacht voor het outsourcen van IT infrastructuur. Is het nog nodig om de IT infrastructuur zelf te beheren? Welke keuzes zijn er? Wat zijn de risico’s, wat zijn de kansen en hoe zit het met wetgeving? 

 

Interesse om deze dag bij te wonen? Laat het ons dan weten via sales@western.nl

Tags:

x