X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Nieuwe range omkeerbare lucht-water warmtepompen.

Nieuwe range omkeerbare lucht-water warmtepompen.

zondag 9 april 2017

Western Airconditioning introduceert een nieuwe range omkeerbare lucht-water warmtepompen met een verwarmingscapaciteit tussen de 40 en 200 kW. Deze range bestaat uit 12 modellen. De Zeta HP XT is ontworpen als warmtepomp met de mogelijkheid om ook te kunnen koelen. De Zeta HP XT maakt het mogelijk om bij een omgevingstemperatuur van -20C een watertemperatuur te produceren van 55C. Bij een omgevingstemperatuur van -10C is het zelfs mogelijk water te verwarmen van 65C. De Zeta Rev HP XT heeft een eXTreem hoog rendement (COP tot 3,5) en is "ERP ready" volgens Ecodesign (813/2013-SCOP). De Zeta HP XT is geschikt om vertrekken te koelen of te verwarmen en heeft de mogelijkheid warm sanitair water te produceren. De unit is uitgevoerd met veel standaard noviteiten zoals o.a een slim gepatenteerd ontdooisysteem. Daarnaast is de Zeta HP XT uit te breiden met veel energiebesparende opties zoals: EC-ventilatoren, warmteterugwinning en variabel waterstroom management (Flowzer). De BlueThink bediening maakt het o.a. mogelijk de unit op afstand te monitoren (BluEye). Tevens is de unit te voorzien van een geïntegreerde hydraulische module met of zonder buffervat en uitgevoerd met één of twee waterpomp(en). Voor meer informatie neemt u contact op met Western Airconditioning. T. 033-2477800 E. sales@western.nl

Tags:

x