X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Warmtepomp splitsysteem zonder buitenunit

Warmtepomp splitsysteem zonder buitenunit

vrijdag 10 augustus 2018

Western Airconditioning presenteert de ideale warmtepomp en airconditioning oplossing voor die situaties waar de opstelling voor de buitenunit een probleem is. Western biedt voor deze projecten de oplossing met de “Invisibles” airconditioning systemen. Deze serie warmtepomp airconditioners is speciaal ontworpen om toe te passen in historische binnensteden, in situaties waar niets aan de gevel mag of waar men de stijl van het gebouw wil behouden.

De “Invisibles” zijn er in twee uitvoeringen. De ELFO (lucht-lucht) met een capaciteit tussen 3,5 en 7 kW in mono of multi uitvoering (maximaal 3 binnendelen). De IDRA (water-lucht) met een capaciteit tussen 3,5 en 13 kW in mono en multi uitvoering (maximaal 4 binnendelen). Beide uitvoeringen zijn standaard voorzien van een traploze inverter regeling en zijn geschikt voor zowel koelen als verwarmen.

Het hart van deze warmtepomp / airconditioning oplossing wordt gevormd door een innovatief ontwerp van de buitenunit die niet meer buiten tegen de gevel gemonteerd hoeft te worden maar bijvoorbeeld in een technische ruimte, op zolder, in de kelder, garage of bijkeuken. Hierdoor blijft het aanzicht en de originele stijl van de gevel in tact. De “Invisible” ELFO en IDRA is te combineren met verschillende binnenunits. Zo kan er gekozen worden voor een wand model, cassette model en/of kanaal model voor montage boven het plafond.

Western biedt met de “Invisibles” een warmtepomp airconditioner met een hoge functionele standaard en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Zo zorgt deze techniek voor een comfortabele constante ruimte temperatuur ongeacht de verschillende buitencondities. Met deze innovatieve techniek bereiken we ook een verminderd energie verbruik tot 30% in vergelijk met traditionele airconditioning systemen.

Wilt u meer weten over de ideale airconditioning oplossing dan kunt u mailen naar: sales@western.nl of bellen met Western airconditioning te Hoevelaken 033-2477800
Tags:

x