X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Western Informatiemiddag (2 nov)

vrijdag 21 april 2017

Op 2 nov a.s. organiseert Western Airconditioning een interessante presentatiemiddag over de volgende drie zeer actuele onderwerpen:

1) Lucht-water warmtepompen in de praktijk. 

De toepassing van lucht-water warmtepompen maakt een sterke ontwikkeling door. Voorheen werden voornamelijk luchtgekoelde waterkoelmachines toegepast en soms een warmtepomp. In de huidige markt worden nagenoeg uitsluitend nog lucht-water warmtepompen toegepast. De inpassing van deze units in een installatie verdient aandacht met name op gebied van bedrijfslimieten en de hydraulische configuraties. Graag laten wij u zien wat de mogelijkheden en de onmogelijkheden zijn bij het toepassen van lucht-water warmtepompen, waarbij praktijkvoorbeelden worden gebruikt om e.e.a. helder neer te zetten. 

2) Eco-design LOT 21; Minimale SEER/SCOP waarden voor waterkoelmachines, warmtepompen & rooftop units >12kW .
Met de doelstelling 20% minder CO2 uitstoot, 20% minder energieverbruik en 20% hernieuwbare energie is de Eco-design 2009/125/EC Erp directive van toepassing. In 2013 zijn de richtlijnen voor het energieverbruik van airconditioners en warmtepompen tot 12kW van kracht geworden. Nu wordt met LOT21 (2016/2281/EC) de apparatuur boven de 12kW aangepakt. Graag laten wij u zien welke nieuwe eisen worden gesteld aan de seizoen rendementen SEER en SCOP om te komen tot energiezuinige apparatuur en de periode waarin dit in Europees verband verplicht wordt gesteld. 

3) Ontwikkeling Western lucht-water warmtepompen in 2017.
Als antwoord op de Eco-design ontwikkelingen en praktische ervaring met warmtepompen introduceert Western Airconditioning een 2e generatie multifunctionele warmtepompen OMICRON.REV S4 en nieuwe range ZETA.HP XT lucht-water warmtepompen met watertemperaturen tot 65°C. Graag willen wij u informeren over deze noviteiten, de achterliggende technische ontwikkelingen maar ook wat deze voor u kunnen betekenen. 

Graag nodigen wij u uit voor deze informatieve middag. Deze middag wordt gehouden in Hoevelaken en start om 14:00 uur (ontvangst vanaf 13:30 uur). De middag wordt om ca. 17:00 uur afgesloten met een hapje en een drankje.

U kunt zich aanmelden door onderstaand inschrijfformulier in te vullen en op te sturen naar: info@western.nl 

 We zien u graag verschijnen op 2 nov a.s. in Hoevelaken. 

Tags:

Documents to download

x