X


Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.


Twitter nieuws


 

Het laatste nieuws


Western lucht-water warmtepompen ZETA REV HP XT op ISDE apparatenlijst

Western lucht-water warmtepompen ZETA REV HP XT op ISDE apparatenlijst

maandag 19 maart 2018

De lucht-water warmtepompen Zeta Rev HP XT van Western Airconditioning zijn opgenomen in de apparatenlijst Investerings Subsidie Duurzame Energie (ISDE) van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De warmtepompen Zeta Rev HP XT met een maximaal thermisch vermogen van 70 kW komen in aanmerking voor een subsidie die kan oplopen tot € 6.350,=.

De ZETA REV HP XT heeft een vermogensrange van 40 tot 200 kW en wordt geleverd in 12 bouwgroottes. De vier kleinste modellen met een thermisch vermogen van maximaal 70 kW komen in aanmerking voor de Investerings Subsidie Duurzame Energie. Daarnaast voldoet de volledige range aan de ECODESIGN richtlijn 2009/125/EG met voor warmtepompen de richtlijn EG/2013/813.

De ZETA REV HP XT is als warmtepomp ontworpen met de mogelijkheid om ook te kunnen koelen. De unit is geschikt om bij eXTreme condities hoge watertemperaturen tot wel 65°C te produceren met een hoog rendement. Dit wordt mogelijk gemaakt door gebruik te maken van scroll compressoren met dampinjectie welke, samen met het elektronisch expansieventiel, wordt geregeld door de geavanceerde BlueThink microprocessorregelaar. Dit betekent dat deze warmtepomp toepasbaar is in situaties waar een hoge temperatuur vereist is. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om sanitair water te produceren.

Voor een optimale werking is de warmtepomp voorzien van een “Smart Anti-Ice Circuit” waardoor ijsvorming aan de onderkant van de warmtewisselaar wordt vermeden. Daarnaast is het mogelijk de Zeta Rev HP XT uit te breiden met energiebesparende opties zoals: EC-ventilatoren, warmteterugwinning en variabel waterhoeveelheid managementsysteem (Flowzer).

De Bluethink microprocessorregelaar maakt het o.a. mogelijk de unit op afstand te monitoren (BluEye). Met de “multilogic control” kunnen meerdere Zeta Rev HP XT units optimaal geregeld worden. Tevens kan “on screen” de bedrijfsstatus met alle temperaturen en drukken worden weergegeven en naar de historie gekeken worden. Voor communicatie met een GBS is voorzien in MODbus over TCP/IP, MODbus RTU (RS-485), BACnet maar ook SNMP.

De Zeta Rev HP XT is te voorzien van een geïntegreerde hydraulische module met of zonder buffervat en uitgevoerd met één of twee waterpomp(en).
Tags:

x