X


Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.


Twitter nieuws


 

Het laatste nieuws


Western CO2 bewust (dinsdag 16 juni 2020)

Lees verder

We kunnen stellen dat we in van 2019 goede stappen hebben gemaakt om de kwalitatieve doel- en taakstellingen, zoals omschreven in ons CO2 beleid en actieplan te verwezenlijken. In 2020 proberen we dit vast te houden...

Zeta Sky: hoog rendement omkeerbare warmtepompen en koelmachines (dinsdag 28 april 2020)

Lees verder

Western introduceert een nieuwe range hoog rendement omkeerbare lucht-water warmtepompen en koelmachines onder de naam ZETA SKY. De Zeta Sky range bestaat uit 4 verschillende uitvoeringen.

Introductie omkeerbare warmtepomp Tau Sky Hi HP (dinsdag 14 april 2020)

Lees verder

Western introduceert met trots de Tau Sky Hi HP. De Tau Sky Hi HP is een hoog rendement omkeerbare lucht/water warmtepomp speciaal ontwikkeld voor de particulier en de klein zakelijke omgeving.

Uitbreiding OMICRON REV S4 HE Range (maandag 9 maart 2020)

Lees verder

Western heeft de Omicron Rev S4 He range compacte multifunctionele 4-pijps hoog rendement lucht-lucht-water warmtepompen voor buitenopstelling in capaciteit naar beneden uitgebreid.

Western CO2 bewust (vrijdag 6 maart 2020)

Lees verder

We kunnen stellen dat we in de loop van 2019 goede stappen hebben gemaakt om de kwalitatieve doel- en taakstellingen, zoals omschreven in ons CO2 beleid en actieplan te verwezenlijken.

VSK 2020 (donderdag 23 januari 2020)

Lees verder

Op 4 t/m 7 februari opent de VSK haar deuren weer in de Jaarbeurs te Utrecht. De VSK is met 35.000 bezoekers de grootste en belangrijkste vakbeurs van Nederland. Voor de komende editie is het thema “Midden in de toekomst”.

Artikel Installatie & Bouw November 2019 (dinsdag 3 december 2019)

Lees verder

Warmtepompen dragen bij aan energetisch én comfortabel binnenklimaat in nieuwe vleugel MercachemSyncom...

Opening innovatie laboratorium (vrijdag 1 november 2019)

Lees verder

Op 15 oktober is het nieuwe aanvullende innovatie laboratorium in de fabriek geopend en in bedrijf genomen...

Vakbeurs Energie Den Bosch (vrijdag 13 september 2019)

Lees verder

Op 8, 9 en 10 oktober wordt ook dit jaar weer de Vakbeurs Energie in Den Bosch georganiseerd...

Installatie Vakbeurs 2019 (donderdag 22 augustus 2019)

Lees verder

Op 10, 11 en 12 september wordt ook dit jaar weer de Installatie Vakbeurs in Hardenberg georganiseerd.

Western CO2 bewust (maandag 5 augustus 2019)

Lees verder

We kunnen stellen dat we in de loop van 2018 goede stappen hebben gemaakt om de kwalitatieve doel- en taakstellingen, zoals omschreven in ons CO2 beleid en actieplan te verwezenlijken.

Lucht/water warmtepomp met R290 (donderdag 18 juli 2019)

Lees verder

De lucht/water warmtepompen FUSIO-AW-AH-CN voor buitenopstelling zijn speciaal ontwikkeld als oplossing voor de dagelijkse behoefte aan verwarming met een hoog rendement in nieuwbouw en bestaande woningen, villa’s en appartementen zonder uitstoot van broeikasgassen zoals CO2.De lucht/water warmtepompen FUSIO-AW-AH-CN voor buitenopstelling zijn speciaal ontwikkeld als oplossing voor de dagelijkse behoefte aan verwarming met een hoog rendement in nieuwbouw en bestaande woningen, villa’s en appartementen zonder uitstoot van broeikasgassen zoals CO2.

Tour de Namur Cyclo (donderdag 21 februari 2019)

Lees verder

Op zondag 5 mei neemt Western Airconditioning met een team enthousiaste wielrenners deel aan de Tour de Namur Cyclo. De prachtige streek rond Namen is een echte speeltuin voor elke wielerfan! Deze tocht neemt ons mee langs de mooiste plekjes van Namen en omstreken, vaak onbekend voor het grote publiek.

Fusio warmtepompen (donderdag 24 januari 2019)

Lees verder

Western introduceert een nieuw leveringsprogramma Fusio warmtepompen voor particulieren en klein zakelijk voor het verwarmen van (grote) woningen, villa’s en kleine utiliteitsgebouwen en het bereiden van warm tapwater.

Western CO2 bewust (donderdag 20 december 2018)

Lees verder

Western is zich bewust van haar maatschappelijke bijdrage aan de CO2 uitstoot en wil haar verantwoordelijkheid nemen om in de komende jaren de CO2 uitstoot te reduceren van de directe en indirecte emissies (scope 1 en 2) . Vervolgens wil Western haar producten verduurzamen waardoor tijdens het gebruik de CO2 bijdrage ook geminimaliseerd wordt (scope 3).

IT Room Infra evenement (vrijdag 12 oktober 2018)

Lees verder

Op 13 november wordt ook dit jaar weer het IT Room Infra evenement in 's-Hertogenbosch georganiseerd.

Vakbeurs Energie (vrijdag 14 september 2018)

Lees verder

Op 9, 10 en 11 oktober wordt ook dit jaar weer de Vakbeurs Energie in ’s-Hertogenbosch georganiseerd. Ook Western Airconditioning zal daar aanwezig zijn om de laatste noviteiten te tonen. U kunt ons dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur bezoeken op onze stand 03.C046 in hal 3.

Uitbreiding hoog rendement water-water warmtepompen (donderdag 16 augustus 2018)

Lees verder

Het programma hoog rendement water-water warmtepompen met lage GWP koudemiddelen is wederom verder uitgebreid met de Omega Sky XEi.

Installatie Vakbeurs Hardenberg 2018 (woensdag 15 augustus 2018)

Lees verder

Op 11, 12 en 13 september wordt ook dit jaar weer de Installatie Vakbeurs in Hardenberg georganiseerd. Ook Western Airconditioning zal daar aanwezig zijn om de laatste noviteiten te tonen. U kunt ons dagelijks van 13:00 tot 21:00 uur bezoeken op onze stand 126 in hal 1.

Warmtepomp splitsysteem zonder buitenunit (vrijdag 10 augustus 2018)

Lees verder
Western Airconditioning presenteert de ideale warmtepomp en airconditioning oplossing
voor die situaties waar de opstelling voor de buitenunit een probleem is.
123456