X


Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.


Twitter nieuws


 

Het laatste nieuws


Tour de Namur Cyclo

donderdag 21 februari 2019

Logo Western met fietsOp zondag 5 mei neemt Western Airconditioning met een team enthousiaste wielrenners deel aan de Tour de Namur Cyclo. De prachtige streek rond Namen is een echte speeltuin voor elke wielerfan! Deze tocht neemt ons mee langs de mooiste plekjes van Namen en omstreken, vaak onbekend voor het grote publiek.

Tijdens deze tocht worden er meerdere geweldige beklimmingen getrotseerd zoals een van de zwaarste beklimmingen van België; de Triple Mur de Monty (21,5%-1.900 meter) en de Haie aux Faulx (16% - 2.580 meter). De tocht wordt gereden in de omgeving van Namen in de Belgische Ardennen, waarbij de tocht eindigt met een iconische beklimming van de Citadel welke met een lengte van 1.800 meter wellicht een zware kuitenbijter blijkt.

Om goed voorbereid aan de tocht deel te nemen vertrekken we op 3 mei richting België om de omgeving te gaan verkennen en al enige klimkilometers af te gaan leggen.

Ben je een fanatieke wielerliefhebber en heb je zin om aan deze tocht deel te nemen, er zijn nog een paar plekken vrij! Meld je hiervoor snel aan bij François van Gorkom op info@western.nl.

Tags:

x