X

Planmatig preventief onderhoud

Tetris warmtepomp in de sneeuw

Western Airconditioning heeft een compleet pakket onderhoudscontracten samengesteld voor zowel haar eigen apparatuur als andere typen en merken airconditioningsystemen. Zo kunnen wij een contract aanbieden dat op maat is gemaakt voor het betreffende type installatie en zijn gebruikersfunctie. In de meeste contracten zijn groot en klein onderhoud opgenomen en de verplichte F-gassen controles geïntegreerd.

Er kan ook gekozen worden voor een "Quick Response Module". Hiermee verplicht Western Airconditioning zich om binnen 8, 6 of zelfs 4 uur na het melden van een storing op het project aanwezig te zijn. 

Wil u meer informatie over onderhoud en de verschillende soorsten contracten, stuur dan een mail naar: onderhoud@western.nl

 

 

 

5 jaar zorgeloos onderhoud inclusief garantie?

 

Dat kan, want Western Airconditioning introduceert een geheel nieuwe contractvorm:
Het 5-jaar garantiecontract!

Met deze contractvorm verlegt Western Airconditioning de grenzen in de markt van service & onderhoudscontracten. Indien u een 5-jaar garantiecontract afsluit wordt de betreffende installatie gedurende deze periode periodiek preventief onderhouden waarbij als uitgangspunt de frequentie geldt zoals vastgelegd in de F-gassen verordening. Dit preventief onderhoud omvat de verplichte lekdetectie alsmede het technisch benodigde onderhoud aan de apparatuur. Het 5-jaar garantiecontract kan worden afgesloten voor alle Western waterkoelmachines, close control airconditioners, rooftop units, warmtepompen, compressor-condensor units, VRF-systemen en splitsystemen. Mochten er gedurende de contractperiode van 5-jaar onderdelen vervangen moeten worden dan wordt dit gratis gedaan, onafhankelijk van het defecte onderdeel. Dus garantie op alle materialen én arbeidsloon !

 

Conditiemeting comform NEN 2767

 

Voor het beoordelen van oudere installaties, de zogenaamde nul-metingen, wordt steeds meer gebruik gemaakt van de NEN2767 “Conditiemeting van bouw- en installatiedelen”. Deze norm biedt de mogelijkheid van persoonsonafhankelijke registratie van de conditie van onroerend goed. Western Airconditioning kan hieraan invulling geven met een op maat gemaakte rapportage van uw airconditioning- of warmtepompsysteem. Hierbij kijken wij naar zowel het preventief onderhoud als de te verwachten reparatiekosten. U krijgt zo een helder inzicht in een (meerjaren) begroting.