Onderhoud


Western Airconditioning heeft een compleet pakket onderhoudscontracten samengesteld voor zowel haar eigen apparatuur als andere typen en merken airconditioningsystemen. Zo kunnen wij een contract aanbieden dat op maat is gemaakt voor het betreffende type installatie en zijn gebruikersfunctie. In de meeste contracten zijn groot en klein onderhoud opgenomen en de verplichte F-gassen controles geïntegreerd.

Er kan ook gekozen worden voor een "Quick Response Module". Hiermee verplicht Western Airconditioning zich om binnen 8, 6 of zelfs 4 uur na het melden van een storing op het project aanwezig te zijn. Voor nieuwe airconditioningsystemen kunt u bij Western Airconditioning kiezen voor een 3V2-contract: u krijgt 3 jaar onderhoud terwijl u voor slechts 2 jaar betaalt. Ook in het eerste garantiejaar bent u daarmee verzekerd van het wettelijk verplichte onderhoud.

Conditiemeting comform NEN 2767


Voor het beoordelen van oudere installaties, de zogenaamde nul-metingen, wordt steeds meer gebruik gemaakt van de NEN2767 “Conditiemeting van bouw- en installatiedelen”. Deze norm biedt de mogelijkheid van persoonsonafhankelijke registratie van de conditie van onroerend goed. Western Airconditioning kan hieraan invulling geven met een op maat gemaakte rapportage van uw airconditioning- of warmtepompsysteem. Hierbij kijken wij naar zowel het preventief onderhoud als de te verwachten reparatiekosten. U krijgt zo een helder inzicht in een (meerjaren) begroting.

Home  |  Producten  |  Service & Onderhoud  |  Nieuws  |  Projecten  |  Over Western
Signin   |  
Copyright 2011 - 2018 Western Airconditioning B.V.