Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Twitter nieuws

 
Het laatste nieuws

De vernieuwde Tetris 2. (donderdag 5 juli 2018)

Lees verder

Het is wellicht de meest veelzijdige koelmachine welke op dit moment op de markt te verkrijgen is. De Tetris luchtgekoelde koelmachine is leverbaar voor een koelvermogen van 100 tot ruim 900 kW. De Tetris is uitgevoerd met scroll compressoren verdeeld over 1 tot 4 koudemiddelcircuits, werkend op koudemiddel R410A, en welke gecombineerd worden met in V-vorm opgestelde condensorelementen en een platenwisselaar verdamper.

Introductie nieuwe WTW unit type EASY-P (vrijdag 30 maart 2018)

Lees verder
De WTW unit type Easy-P compleet met volledig geïntegreerd warmtepompsysteem is leverbaar in 5 bouwgroottes met bijbehorende luchthoeveelheid van 500 – 5.000 m3/h en voorzien van luchtfilters (M5 voor retour en F7 voor toevoer), warmtepompsysteem en een kruisstroomwisselaar.

VRF voorjaarsactie! (maandag 26 maart 2018)

Lees verder
Extra korting bij bestelling van een VRF systeem. Western Airconditioning viert het voorjaar met een extra project korting voor het 2-pijps Variabel Refrigerant Flow systeem in warmtepomp uitvoering voor koelen of verwarmen. Deze extra korting kan oplopen tot wel 15%.

Western lucht-water warmtepompen ZETA REV HP XT op ISDE apparatenlijst (maandag 19 maart 2018)

Lees verder
De lucht-water warmtepompen Zeta Rev HP XT van Western Airconditioning zijn opgenomen in de apparatenlijst Investerings Subsidie Duurzame Energie (ISDE) van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De warmtepompen Zeta Rev HP XT met een maximaal thermisch vermogen van 70 kW komen in aanmerking voor een subsidie die kan oplopen tot € 6.350,=.

Ultra dunne ventilator convector/radiator (donderdag 8 februari 2018)

Lees verder
De Aerslim is een mooie aanvulling op het leveringsprogramma van Western Airconditioning. De Aerslim ventilator convector/radiator is geschikt om te koelen en verwarmen. De unit is mooi van vormgeving, elegant, ultra dun (slechts 129mm) en voorzien van een energiezuinige EC ventilator. Dit maakt de toepassing in woningen of kantooromgeving uitstekend mogelijk waarbij ook rekening is gehouden met een gewenst laag geluidsniveau.

Hoog rendement water-water warmtepomp (woensdag 7 februari 2018)

Lees verder
Het programma warmtepompen met lage GWP koudemiddelen is verder uitgebreid met de Omega Sky. De Omega Sky heeft een vermogensrange (verwarmen en koelen) van 440 kW tot 1590 kW met een zeer hoog rendement, wordt standaard geleverd met het koudemiddel R513A (GWP=573), is Eurovent gecertificeerd en voldoet aan de Ecodesign.

Ecodesign rooftops voor koelen en verwarmen CUBE-HE en LAMBDA-ECHOS-HE (donderdag 1 februari 2018)

Lees verder
Het leveringsprogramma multifunctionele Rooftops voor koelen en verwarmen is uitgebreid met de nieuwste generatie CUBE-HE en LAMDA-ECHOS-HE. De CUBE-HE range wordt geleverd in 4 bouwgroottes met een vermogensrange van 25 tot 45 kW en luchthoeveelheden van 4.950 tot 8.250 m3/h. De LAMBDA-ECHOS-HE range wordt geleverd in 17 bouwgroottes met een vermogensrange van 54 tot 325 kW en luchthoeveelheden van 9.500 tot 56.100 m3/h. De range voldoet volledig aan Ecodesign regelgeving.

4-pijps warmtepompen (zondag 15 oktober 2017)

Lees verder
Western Airconditioning heeft haar leveringsprogramma warmtepompen verder doorontwikkeld met de nieuwe generatie OMICRON.REV.S4.HE. De OMICRON.REV.S4.HE is een range 4-pijps lucht-lucht-water multifunctionele warmtepompen welke speciaal zijn ontworpen voor het gelijktijdig koelen én verwarmen van kantoren, zorgcentra, industrie of winkelcentra.

IT Room Infra 2017 (vrijdag 13 oktober 2017)

Lees verder
14 november staat congrescentrum 1931 in Den Bosch volledig in het teken van computerruimtes, datacenters en cloud computing.

ECODESIGN (dinsdag 10 oktober 2017)

Lees verder
Western Airconditioning B.V. heeft haar leveringsprogramma koelmachines en warmtepompen afgestemd op de nieuwe ECODESIGN regelgeving, waarin aangescherpte regels rondom energieverbruik zijn vastgelegd.

Vakbeurs Energie 2017 (vrijdag 6 oktober 2017)

Lees verder
Op 10, 11 en 12 oktober wordt ook dit jaar weer de Vakbeurs Energie in ’s-Hertogenbosch  georganiseerd.

Bastone ventilatorconvector Actie  (donderdag 5 oktober 2017)

Lees verder
Ontdek onze nieuwste generatie koud en warm water cassette ventilatorconvectoren en profiteer tot het einde van dit jaar van een extra korting.

Ecodesign (woensdag 13 september 2017)

Lees verder
Als toonaangevende leverancier heeft Western Airconditioning meer en meer te maken met externe invloeden zoals wettelijke regelgeving die opgesteld zijn om de gezamenlijke milieudoelstellingen te halen.

Installatie Vakbeurs Hardenberg 2017 (woensdag 30 augustus 2017)

Lees verder
Op 12, 13 en 14 september wordt ook dit jaar weer de Installatie Vakbeurs in Hardenberg georganiseerd.

Design ventilator convector: Aerslim (dinsdag 29 augustus 2017)

Lees verder

Western Airconditioning introduceert de nieuwe ventilator convector Aerslim. De Aerslim is speciaal ontworpen voor particuliere en zakelijke toepassingen waar design, afmetingen en geluid belangrijk zijn.

Overlijden Willem Kotte (maandag 21 augustus 2017)

Lees verder

Afgelopen zondag bereikte ons het verschrikkelijke bericht dat onze zeer gewaardeerde medewerker Willem Kotte bij een tragisch verkeersongeluk verongelukt is. Willem was naast een vakman en leermeester voor de jongeren een graag geziene en prettige collega. Ook tijdens activiteiten buiten werktijd om was hij altijd van de partij. Zo zal iedereen zijn rol als Sinterklaas niet snel vergeten. De klap is binnen Western Airconditioning hard aangekomen en we zullen Willem met z’n allen enorm gaan missen.

Western warmtepompen voor pandasia (vrijdag 9 juni 2017)

Lees verder
Pandasia in Rhenen is het buitengewone verblijf van de reuzenpanda’s Wu Wen en Xing Ya. Buitengewoon op verschillende manieren. Opgetrokken volgens de traditionele Chinese bouwtechnieken met bouwmaterialen die werden ingevoerd uit China, maar ook gasloos. Twee lucht-water warmtepompen van Western Airconditioning leveren het ideale binnenklimaat op een duurzame en energie-efficiënte manier.

Western Informatiemiddag (2 nov) (vrijdag 21 april 2017)

Lees verder

Op 2 nov a.s. organiseert Western Airconditioning een informatieve presentatiemiddag om u bij te praten over drie zeer actuele onderwerpen die u niet mag missen. (Eco-design LOT 21; Minimale SEER/SCOP waarden voor waterkoelmachines, warmtepompen & rooftop units >12kW, lucht-water warmtepompen in de praktijk en ontwikkelingen van warmtepompen

Nieuwe range omkeerbare lucht-water warmtepompen. (zondag 9 april 2017)

Lees verder
Western Airconditioning introduceert een nieuwe range omkeerbare lucht-water warmtepompen met een verwarmingscapaciteit tussen de 40 en 200 kW.

Klimaatvakbeurs Gorinchem (maandag 3 april 2017)

Lees verder

Van 28 t/m 30 maart jl. heeft Western Airconditioning zich gepresenteerd op de Klimaatvak in Gorinchem.

12345
Home  |  Producten  |  Service & Onderhoud  |  Nieuws  |  Projecten  |  Over Western
Signin   |  
Copyright 2011 - 2018 Western Airconditioning B.V.