X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Artikel Installatie & Bouw Februari 2023

donderdag 1 juni 2023

Spijtvrij en snel energie besparen met de ventilatorconvector

Volgens het Klimaatakkoord moeten in 2030 1,5 miljoen woningen van het gas af zijn. Vanaf 2050 gaat de gaskraan zelfs helemaal dicht. Om onze woningen hierop voor te bereiden, heeft Milieu Centraal een ‘stappenplan aardgasvrij wonen’ ontwikkeld. Belangrijke acties in dit stappenplan zijn het checken en verbeteren van de woningisolatie, het vervangen van cv-ketels door een warmtepomp of warmtenet en het controleren van de radiatoren. “Standaard radiatoren per definitie niet geschikt voor lage temperatuur verwarming”, weet Anton Dijksma, Product & Quality Manager bij Western Airconditioning B.V. “Dit betekent dat een ander afgiftesysteem noodzakelijk is. Vloerverwarming is dan misschien voor de hand liggend, maar brengt een rigoureuze verbouwing én hoge kosten met zich mee. Onze AERSLIM EVO ventilatorconvectoren bieden hiervoor een zinvol, doeltreffend en voordelig alternatief en gooien inmiddels hoge ogen in woningen, appartementen, hotels en kantoren.” Lees meer in de bijlage

Tags:

Documents to download

x