X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Introductie 4-pijps warmtepomp met natuurlijk koudemiddel R290

woensdag 12 juli 2023

De Omicron Zero S4 is een hoog rendement multifunctionele 4-pijps lucht/water-water warmtepomp voor buitenopstelling voorzien van het natuurlijke koudemiddel R290 (propaan). De unit is speciaal ontworpen om naast alleen koelen of verwarmen ook gelijktijdig te koelen én verwarmen. Dit met de hoogste EER en COP rendementen. Het TER rendement (warmteterugwinning) kan zelfs oplopen tot 7,9. De Omicron Zero S4 kan verwarmen tot een buitenluchttemperaturen van -20°C en afhankelijk van de temperatuur tot 70°C warmwater produceren. De Omicron Zero S4 is leverbaar in 16 modellen met een verwarmings- en koelvermogen van 50 tot 170 kW. De Omicron Zero S4 heeft gescheiden koudemiddelcircuits waardoor tijdens verwarmen, gelijktijdig ontdooien van de gehele unit wordt vermeden. Een gepatenteerde ontdooicyclus zorgt voor snel en efficiënt ontdooien in een zo kort mogelijke tijd. Door het hoge rendement, heat recovery (warmteterugwinning) door de 4-pijps technologie en toepassing van het natuurlijk koudemiddel R290 te combineren in de Omicron Zero S4 wordt de CO2 voetprint van de unit en het complete systeem gereduceerd en wordt een echte duurzame oplossing geboden. Tevens zijn alle Omicron Zero S4 units Eurovent gecertificeerd en komen in aanmerking voor de ISDE subsidieregeling. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Western Airconditioning of de website bezoeken www.western.nl

Tags:

x