X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Introductie R290 water-water warmtepomp

vrijdag 5 mei 2023

Western Airconditioning introduceert de nieuwe range omkeerbare hoog rendement warmtepompen Sigma Zero Hi HP die gebruik maken van het natuurlijk koudemiddel R290 (propaan) met een GWP van 3. De Sigma Zero Hi HP is speciaal ontworpen om binnen of buiten op te stellen en is voorzien van een inverter scroll- of zuigercompressor. De Sigma Zero Hi HP is leverbaar in 5 bouwgroottes met een verwarmingscapaciteit tussen 25 en 70 kW en een koelcapaciteit tussen 20 en 60 kW. De Sigma Zero Hi HP is een zeer compacte unit met een laag geluidsniveau. Naast de uitvoering als omkeerbare warmtepomp zijn ook een drietal andere uitvoeringen verkrijgbaar. De Sigma Zero Hi om alleen te koelen, de Sigma Zero Hi OH om alleen te verwarmen en de Sigma Zero Hi HPW waterzijdig omkeerbare warmtepomp. Alle Sigma Zero units zijn voorzien van de nieuwste generatie “BlueThink” microprocessor regelaars en uit te breiden met “Flowzer” (inverter aangestuurde pompen). Alle Sigma Zero Hi units zijn Eurovent gecertificeerd. Voor meer informatie bezoek je onze website western.nl of neem je contact op met Western Airconditioning (sale@western.nl).

Tags:

x