X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

10 jaar Hoevelaken

vrijdag 1 juli 2011

Western Airconditioning is in 1988 gestart in Soest. In korte tijd ontwikkelde het bedrijf zich tot een professionele leverancier op gebied van airconditioning- en luchtbehandelingsystemen voor de particuliere, zakelijke en industriële markt. Van mobiele airconditioners en splitsysteem airconditioners tot aan koeling van praktijkruimtes, hotels, kantoren, winkels, stadions en computerruimtes. Om de hoge kwaliteit te garanderen heeft Western Airconditioning een eigen serviceorganisatie die 24 uur per dag 7 dagen in de week paraat staat. Door de sterke groei is in 2000 de bouw gestart van het nieuwe kantoor en magazijn aan De Wel. Western Airconditioning is in 2001 verhuisd naar Hoevelaken. In Hoevelaken is de groei doorgezet door een aanvang te maken met het leveren van duurzame concepten o.a. op gebied van koeling in datacentra en warmtepompen voor woningen en kantoren. Door de sterke organisatie en kwalitatief hoogwaardige apparatuur is Western Airconditioning een sterke speler op de markt.
Tags:

x