X


Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.


Twitter nieuws


 

Het laatste nieuws


4-pijps warmtepompen

4-pijps warmtepompen

zondag 15 oktober 2017

Western Airconditioning heeft haar leveringsprogramma warmtepompen verder doorontwikkeld met de nieuwe generatie OMICRON.REV.S4.HE. De OMICRON.REV.S4.HE is een range 4-pijps lucht-lucht-water multifunctionele warmtepompen welke speciaal zijn ontworpen voor het gelijktijdig koelen én verwarmen van kantoren, zorgcentra, industrie of winkelcentra.

De OMICRON.REV.S4.HE is leverbaar in 16 bouwgroottes met een vermogensrange van 99 tot 860 kW en is voorzien van tandem scroll compressoren. Elke bouwgrootte heeft 4 of 8 compressoren in twee gescheiden koudemiddelcircuits waardoor tijdens verwarmen, gelijktijdig ontdooien van de gehele unit wordt vermeden. De condensor is voorzien van een speciaal “anti-ijs” circuit dat aanrijpen vanuit de onderzijde van de warmtewisselaar voorkomt. Een gepatenteerde ontdooicyclus zorgt voor snel en efficiënt ontdooien in een zo kort mogelijke tijd. De productie van het benodigd koelvermogen en/of verwarmingsvermogen wordt in compressor stappen geregeld, geheel afgestemd op de warmte- en koudevraag vanuit het gebouw of proces. De OMICRON.REV.S4.HE kan verwarmen tot buitenluchttemperaturen van -15°C en levert bij -12°C nog 45°C warmwater. 

Aanvullende voorzieningen zoals low noise en super low noise uitvoering en geïntegreerde module met pomp en buffervat behoren tot de mogelijkheden. Western Airconditioning biedt met deze OMICRON.REV.S4.HE range een uitstekende 4-pijps oplossing met een aanmerkelijk kleinere koudemiddelinhoud, uitstekende regelbaarheid, flexibiliteit qua montage maar ook beheersing van de uitblaastemperaturen van binnendelen zodat tochtklachten kunnen worden voorkomen. 

Voor combinatie met de OMICRON.REV.S4.HE multifunctionele warmtepompen biedt Western Airconditioning een complete range ventilatorconvectoren in wand/plafond, cassette, kanaal, vloer en hogewand configuratie.  

Voor meer informatie kunt u contact opnemen: T. 033-2477800 of E. sales@western.nl

Tags:

x