X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Artikel Installatie & Bouw November 2019

dinsdag 3 december 2019

Warmtepompen dragen bij aan energetisch én comfortabel binnenklimaat in nieuwe vleugel MercachemSyncom

Dankzij de bouw van een nieuwe vleugel bij hoofdkantoor KKB1 in Nijmegen in 2018 heeft chemisch laboratorium MercachemSyncom weer voldoende ruimte om te groeien. Bovendien is een nieuwe werkplek gecreëerd voor de circa 40 medewerkers, die daarvoor hun syntheses uitvoerden in een nevenvestiging op de universiteitscampus in Nijmegen. Nieuwbouw KKB2 omvat laboratoriumruimtes, kantoor- en vergaderruimtes, magazijn-, opslag- en archiefruimtes, een ontvangstruimte, personen-/goederenliften en een verbindingsbrug naar de bestaande bouw. KKB1 en KKB2 zijn beiden ontworpen door Adviesbureau Becks, waarbij het adviesbureau tekende voor de gebouwgebonden W- en E-installaties. Van het ontwerp tot en met de aanbesteding en vergunningsaanvragen en inclusief de directievoering op de bouw. Lees meer in de bijlage.

Tags:

Documents to download

x