Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Twitter nieuws

 
Het laatste nieuws

Bastone ventilatorconvector Actie

donderdag 5 oktober 2017

Ontdek onze nieuwste generatie koud en warm water cassette ventilatorconvectoren en profiteer tot het einde van dit jaar van een extra korting.

Tot en met 31 december 2017 ontvangt u bij iedere bestelling van minimaal 11 Bastone ventilator convectoren een extra korting van 20%. Deze korting geldt bij bestelling en gelijktijdige afname in de actieperiode. 

Western Airconditioning heeft de Bastone geïntroduceerd om een hoog comfortniveau te creëren en servicegemak te bieden. De Bastone is binnen het ruime assortiment ventilatorconvectoren een nieuw cassette model dat op een zeer effectieve wijze gebruik kan maken van het “Coanda”-effect. Dit betekent dat de Bastone een dusdanige horizontale luchtworp kan hebben waardoor de lucht als het ware aan het plafond blijft kleven. Het effect hiervan is dat de Bastone ventilatorconvector naast een mooie spreiding van de lucht ook een niet storende uitblaas creëert. Bij de ontwikkeling van dit type ventilatorconvector is rekening gehouden met uiterlijk, comfort, geluid en servicegemak. 

De Bastone range bestaat uit 11 modellen en is geschikt om te koelen (1,5 kW – 10 kW) en te verwarmen (2 – 11 kW). De units met een capaciteit tot 5,5 kW zijn toepasbaar in een standaard systeemplafond van 600x600 mm. De units met een grotere capaciteit zijn leverbaar in de afmetingen 900x900 mm of 600x1200 mm. De Bastone is verkrijgbaar in een 2-pijps of 4-pijps uitvoering en met energiezuinige EC ventilator(en). De unit is uit te breiden met een zeer breed pakket aan accessoires op water- en luchtzijdig gebied en regelingen. Voor meer informatie betreffende de Bastone ventilatorconvectoren kijkt u op de website of neemt u contact op met Western Airconditioning. T. 033-2477800 E. sales@western.nl

Tags:

x
Home  |  Producten  |  Service & Onderhoud  |  Nieuws  |  Projecten  |  Over Western
Signin   |  
Copyright 2011 - 2018 Western Airconditioning B.V.