X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Beurs Hardenberg

Beurs Hardenberg

zaterdag 1 juni 2013

DE RONDE VAN HARDENBERG

Dit jaar wordt Installatie Vakbeurs Hardenberg 2013 voor de 15e keer georganiseerd. Om dit jubileumjaar op een ludieke wijze te vieren, wordt er voor de bezoekers een speciale actie georganiseerd.

Wat gaat er gebeuren?

  • Elke bezoeker van Installatie Vakbeurs Hardenberg ontvangt bij de entree zijn/haar eigen stempelkaart. De stempelkaart is in de beursspecial bijgesloten.
  • Bezoekers dienen bij de deelnemende bedrijven in de beursstand een stempel te halen.
  • Zowel op de plattegrond in de beursspecial, als op de stempelkaart, als bij de ingang van Installatie Vakbeurs staat aangegeven welke bedrijven deelnemen aan De Ronde van Hardenberg en waar dus een stempel gehaald moet worden.
  • De volle stempelkaart dient na het beursbezoek ingeleverd te worden bij de beursreceptie in Evenementenhal Hardenberg (alleen volledig ingevulde stempelkaarten worden geaccepteeerd).

Met een volle stempelkaart maakt u kans op prachtige prijzen, welke ter beschikking gesteld zijn door de deelnemende bedrijven. Binnen enkele dagen wordt u op uw werk gebeld indien u een van de prijzen heeft gewonnen! (Elke deelnemende exposant verloot zelf zijn/haar prijs).

De volgende bedrijven doen mee aan De Ronde van Hardenberg:

Western Airconditioning, Vaillant, Solar Nederland, Biral Pompen, Van Walraven, Conpro, Viega, Cox Geelen, KE Fibertec en Technische Unie.

U maakt kans op een van de volgende prijzen:

mobiele airconditioner, Wellness-arrangement voor 2 personen inclusief overnachting, Ipod, Nintendo-Wii U, VIP-ballonvaart voor 2 personen, Apple I-pad mini, Apple TV, zweefvliegen voor 2 personen en een gereedschapset.

Tags:

x