X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Blue-Think

Blue-Think

Blue-Think regelaars

maandag 15 februari 2016

Western Airconditioning introduceert voor haar productenprogramma waterkoelmachines, warmtepompen en close control units een nieuwe generatie microprocessor regelaars onder de naam “BlueThink”. Deze nieuwe regelaars hebben een grafische display waarop overzichtelijk de functionaliteit van de machine wordt weergegeven. Daarnaast is het mogelijk om de telemetrie van de betreffende machine in de tijd (historisch) op te slaan waardoor een betere inregeling mogelijk is op het project. Ook worden alle communicatie protocollen ondersteunt; BACnet/IP™, Lonworks™, Ethernet™ (TCP/IP) en MODbus™ (RS485-TCP/IP). Western Airconditioning heeft de beschikking over een team software specialisten die op basis van de betreffende machine en het project, specifieke aanpassingen kunnen programmeren, zodat volledig kan worden voldaan aan eisen en wensen van de klant (maatwerkoplossingen). Voor meer informatie kunt u contact opnemen; Telefoon 033-2477800 of sales@western.nl
Tags:

x