X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

BlueEye

BlueEye

maandag 22 februari 2016

Western Airconditioning introduceert voor haar productenprogramma waterkoelmachines, warmtepompen en close control units een monitoring systeem op afstand onder de naam “BluEye”. De basis van dit systeem is een “BluEye”-module met GSM interface welke wordt geplaatst op het project, hetzij in de betreffende koelmachine, hetzij in de technische ruimte van het project. Op deze “BluEye”-module kan één koelmachine of warmtepomp worden aangesloten, maar het is ook mogelijk om meerdere units te koppelen alsmede circulatiepompen, kWh-meters en ook close control units. Door in te bellen op de “BluEye”-module kan het actuele gedrag van de installatie worden bekeken alsmede historische informatie. Ook is het mogelijk om de “BluEye”-module e-mail berichten of tekstberichten (SMS) te laten versturen in geval van calamiteiten of periodieke informatievoorziening. Voor meer informatie kunt u contact opnemen; Telefoon 033-2477800 of sales@western.nl
Tags:

x