X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Calmo fluisterstille ventilatorconvector

Calmo fluisterstille ventilatorconvector

zondag 15 maart 2015

Western Airconditioning brengt de fluisterstille ventilatorconvector Calmo op de markt. De Calmo is speciaal ontwikkeld voor toepassing in een omgeving waar een laag geluidsniveau gewenst is zoals hotels, ziekenhuizen en woningen. De Calmo is standaard voorzien van een geïntegreerde geluiddemper en isolatie. De Calmo is leverbaar in 4 modellen met een capaciteit tussen de 2 en 9 kW. Optioneel is de Calmo te leveren in een energiezuinige EC uitvoering. De Calmo is uit te breiden met veel accessoires op water- en luchtzijdig gebied zoals 2-weg en 3-wegkleppen en diverse plenums en roosters. De wandthermostaat is verkrijgbaar in een analoge en digitale uitvoering. De Calmo is door de compacte bouw, het lage geluid, de gebruiks- en servicevriendelijkheid een unit die toepasbaar is in nagenoeg elke omgeving. Neem voor meer informatie contact op met Western Airconditioning. Telefoon 033-2477800 of sales@western.nl
Tags:

x