X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Cassette Convectoren

dinsdag 1 november 2011

De Ventilator Convectoren van het type MKD en MKA bieden wij aan tegen zeer lage prijzen. Deze units zijn eenvoudig zonder aanpassingen in te passen in een standaard systeemplafond van 60x60cm of 60x120cm en hebben een totaal innovatief design waar esthetica, ruimte en geluid de belangrijkste uitgangspunten zijn. Door de lichte kleurstelling is deze unit in alle moderne interieurs toe te passen. Door de toepassing van de radiaal ventilator heeft de Ventilator Convector en laag geluidsniveau. Het regelen van de unit kan via de infrarood afstandsbediening of via de wandbediening die als optie leverbaar is. Voor het afvoeren van het condenswater is standaard een liftpomp gemonteerd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze Salesafdeling: 033-2477800.

Tags:

x