X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

De Keizer - Marine Engineering - Zaandam

De Keizer - Marine Engineering - Zaandam

woensdag 1 januari 2014

De Keizer in Zaandam is met haar specialistische producten, diensten en service een wereldwijd begrip in de luxe jacht- en scheepsbouw. De jarenlange ervaring in maritieme installaties van dit ambitieuze familiebedrijf blijkt telkens weer naadloos aan te sluiten bij de wensen van gerenommeerde internationale cliënten. 

De Keizer heeft in Nederland 5 vestigingen, 2 in Spanje en 1 in Frankrijk. De Keizer werkte o.a. mee aan de nieuwe serie Superyachts op Discovery Channel. www.dekeizermarine.com/nl

In opdracht van onze dealer C. Ouwehand, te Heerhugowaard hebben we hier 19 (airconditioning) cassettemodellen geleverd. De modellen variëren van capaciteit en zijn toegepast in kantoren, laboratoria, spreekkamers en in de kantine.

x