X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Doppio hybride ventilatorconvector

Doppio hybride ventilatorconvector

vrijdag 1 mei 2015

Western Airconditioning breidt het programma van hybride ventilatorconvectoren uit met de Doppio. De Doppio is een innovatieve radiator die kan koelen als een ventilatorconvector en verwarmen als een radiator. De range is leverbaar in 4 verschillende modellen met een verwarmings- en koelvermogen tussen 2 en 4 kW. Door de zeer compacte bouw, laag geluidsniveau (en geen geluid bij radiator verwarming), verschillende kleuren en toepasbaarheid op een warmtepomp maakt deze unit uitermate geschikt voor de particuliere sector. De Doppio is uit te voeren met verschillende regelaars op de unit of extern. Voor meer informatie neem dan contact op met Western Airconditioning. Tel 033-2477800 of sales@western.nl
Tags:

x