Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Twitter nieuws

 
Het laatste nieuws

Ecodesign

woensdag 13 september 2017

Als toonaangevende leverancier heeft Western Airconditioning meer en meer te maken met externe invloeden zoals wettelijke regelgeving die opgesteld zijn om de gezamenlijke milieudoelstellingen te halen. Zo is er de ECODESIGN regelgeving voor koelmachines en warmtepompen waarin aangescherpte regels rondom energieverbruik zijn vastgelegd. Voor koelmachines geldt de 2281/2016 waarbij vanaf 1 januari 2018 een minimale SEER waarde vereist is (TIER1). Voor warmtepompen tot 400kW geldt de 813/2013 welke per 27 september jl. van kracht is geworden waarbij minimale eisen wordt gesteld aan de SCOP waarde (TIER2). Een en ander moet er voor zorgen dat energie zuinige apparatuur wordt geselecteerd, aangeboden en toegepast. Apparatuur die niet voldoet aan deze aangescherpte eisen mogen niet meer binnen de EU worden geleverd en toegepast. Bestaande voorraad mag wel worden opgemaakt. Western Airconditioning heeft haar leveringsprogramma aangepast aan deze ECODESIGN regelgeving en kan dus vanaf de gestelde data apparatuur aanbieden en leveren conform vereiste specificaties. Om goed geïnformeerd te worden organiseert Western Airconditioning B.V. op 2 november a.s. in Hoevelaken een presentatie omtrent deze nieuwe regelgeving. U kunt zich hiervoor inschrijven door een mail te sturen naar sales@western.nl of even bellen naar 033-2477800.
Tags:

x
Home  |  Producten  |  Service & Onderhoud  |  Nieuws  |  Projecten  |  Over Western
Signin   |  
Copyright 2011 - 2018 Western Airconditioning B.V.