X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

ECODESIGN

ECODESIGN

dinsdag 10 oktober 2017

Western Airconditioning B.V. heeft haar leveringsprogramma koelmachines en warmtepompen afgestemd op de nieuwe ECODESIGN regelgeving, waarin aangescherpte regels rondom energieverbruik zijn vastgelegd.

Voor koelmachines geldt de 2281/2016 waarbij vanaf 1 januari 2018 een minimale SEER waarde vereist is (TIER1).

Voor warmtepompen tot 400kW geldt de 813/2013 welke per 27 september jl. van kracht is geworden waarbij minimale eisen wordt gesteld aan de SCOP waarde (TIER2). 

Een en ander moet er voor zorgen dat energie zuinige apparatuur wordt geselecteerd, aangeboden en toegepast. Apparatuur die niet voldoet aan deze aangescherpte eisen mogen niet meer binnen de EU worden geleverd en toegepast. Bestaande voorraad mag wel worden opgemaakt. 

Voor meer informatie kunt u ons mailen: sales@western.nl of even bellen naar 033-2477800.

Tags:

x