X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Ecodesign rooftops voor koelen en verwarmen CUBE-HE en LAMBDA-ECHOS-HE

Ecodesign rooftops voor koelen en verwarmen CUBE-HE en LAMBDA-ECHOS-HE

donderdag 1 februari 2018

Het leveringsprogramma multifunctionele Rooftops voor koelen en verwarmen is uitgebreid met de nieuwste generatie CUBE-HE en LAMDA-ECHOS-HE. De CUBE-HE range wordt geleverd in 4 bouwgroottes met een vermogensrange van 25 tot 45 kW en luchthoeveelheden van 4.950 tot 8.250 m3/h. De LAMBDA-ECHOS-HE range wordt geleverd in 17 bouwgroottes met een vermogensrange van 54 tot 325 kW en luchthoeveelheden van 9.500 tot 56.100 m3/h. De range voldoet volledig aan Ecodesign regelgeving.

De unit is opgebouwd met aluminium profielen en uitneembare panelen met een dikte van 25mm (optioneel 50mm). De retour- en uitblaaszijde kan in diverse configuraties worden geleverd, geheel afgestemd op de situatie op het project.

De toegepaste scroll compressoren worden in tandem configuratie opgesteld in één of twee geheel gescheiden koudemiddelcircuits. Naast de warmtepompfunctie voor energetisch optimaal verwarmen is het ook mogelijk om energiezuinige EC-ventilatoren toe te passen voor meer externe statische druk. Naast het standaard G4 filter is ook F5, F7 en zelf een elektrostatisch filter mogelijk.

Luchtzijdig kan worden gekozen voor recirculatie maar is een mengsectie of dubbele mengsectie mogelijk voor ventilatielucht/vrije koeling. Ook is een kruisstroomwarmtewisselaar toepasbaar.

De geïntegreerde microprocessorregelaar voorziet in het aansturen en regelen van alle componenten. Voor communicatie met een GBS is voorzien in MODbus over TCP/IP, MODbus RTU (RS-485), BACnet maar ook SNMP.
Tags:

x