X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

EPBD gecertificeerd

donderdag 15 januari 2015

Western Airconditioning is gecertificeerd voor de EPBD (A en B) keuringen.

Vanaf 1 december 2013 is het verplicht voor gebouwbeheerders of -eigenaren eens in de 5 jaar het aanwezige airconditioningsysteem te laten keuren als dit op gebouwniveau een koelvermogen heeft van meer dan 12 kW. Deze keuringen mogen alleen uitgevoerd worden door gecertificeerde deskundigen.

De verplichte keuring van airconditioningsystemen is de Nederlandse invulling van de Europese richtlijn Energieprestatie Gebouwen (Energy Performance of Buildings Directive, EPBD). Deze richtlijn verplicht EU-landen om maatregelen te nemen die de energieprestatie van gebouwen verbeterd. Doel: 20% minder CO2-uitstoot en 20% energiebesparing in 2020.

Met een optimaal afgesteld airconditioningsysteem bespaart men al snel 10% tot 30% op de jaarlijkse energiekosten.

Western Airconditioning beschikt over een ruime mate van expertise en praktijkervaring die op flexibele wijze ingezet kan worden en volledig wordt afgestemd op de behoeftes. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door een gediplomeerde EPBD-A of EPBD-B inspecteur die beschikt over een brede algemene en koeltechnische kennis. Dit leidt tot een passend maatwerkadvies afgestemd op de doelstellingen van gebouwbeheerder of –eigenaar met betrekking tot het energiebeheer.

Voor meer informatie over de verplichte EPBD keuring verwijzen wij u ook graag naar de website van het agentschap. 

Wilt u graag te weten komen wat Westen Airconditioning voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op. Tel. 033-2477800 of info@western.nl.

Tags:

Meer links

x