X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

donderdag 1 november 2012

Western Airconditioning is altijd op zoek naar jonge vakmensen. Om deze reden zijn wij een Erkend Leerbedrijf geworden. Wij leiden jonge mensen op in de praktijk door ze dagelijks mee te nemen naar diversen werken. Op dit moment hebben wij een leerling die op deze manier bij ons werkzaam is. Wij bieden ondersteuning en begeleiding tijdens het leren in theorie en praktijk. Wij hebben op dit moment de kwalificaties voor: •Installeren uitstroom aircomonteur; •Service apparatuur en installaties uitstroom Servicetechnicus koudetechniek. Klik hier voor het register erkende leerbedrijven van Kenteq en zoek op "Western". Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Tags:

x