X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Firma Goossens wordt Western dealer.

Firma Goossens wordt Western dealer.

dinsdag 1 oktober 2013

Goossens Beheren Western Airconditioning heeft vorige week haar dealer bestand uitgebreid. De firma Goossens warmte- en koeltechniek te Putte mag zich vanaf heden Officieel Dealer van Western Airconditioning noemen. Eigenaar Remco Goossens heeft het dealercertificaat in ontvangst genomen. Tussen beide partijen was er al een samenwerkingsverband, maar dit heeft zich omgezet in een dealerschap voor langere tijd. Het dealerschap geeft de meerwaarde aan tussen leverancier en dealer, dus commerciële- en technische ondersteuning op alle vlakken. Goossens warmte- en koeltechniek is een onderneming die klaar is voor de toekomst en vooral servicegericht bezig is. Verkoop, verhuur, onderhoud en service zijn de speerpunten van deze onderneming. Wij danken de firma Goossens voor het vertrouwen en wensen hun veel succes voor de toekomst!
Tags: Dealer

x