X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Hermsen Installatiegroep BV

Hermsen Installatiegroep BV

vrijdag 1 maart 2013

EDE – Hermsen Installatiegroep BV, sinds april 2007 Officieel Dealer van Western Airconditioning, heeft onlangs het compleet vernieuwde Dealer Concept in ontvangst genomen.

Het vernieuwde Dealer Concept geeft de meerwaarde aan tussen leverancier en Dealer, dus commerciële- en technische ondersteuning op alle vlakken. Naast betrouwbare producten en een uitstekende service, bied Western Airconditioning haar Dealer de mogelijkheid in een samenwerking betreffende systeem keuringen, vakgerichte opleidingen en trainingen, calculatie en offerte programma’s, deskundig personeel en een ervaring in de klimaatbeheersing van 25 jaar!

Hermsen Installatiegroep BV bestaat uit een groep van een vier ondernemingen, Hermsen Installatietechniek, Hermsen Daktechniek, Hermsen Koeltechniek en Hendrikse Leersum. Beide bedrijven staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar, of het nu gaat om een nieuwe CV ketel of een geavanceerd airconditioningsysteem. Kortom, samenwerking op het hoogste niveau!
Tags: Dealer

x