X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Installatie Vakbeurs Hardenberg 2018

Installatie Vakbeurs Hardenberg 2018

woensdag 15 augustus 2018

Op 11, 12 en 13 september wordt ook dit jaar weer de Installatie Vakbeurs in Hardenberg georganiseerd. Ook Western Airconditioning zal daar aanwezig zijn om de laatste noviteiten te tonen. U kunt ons dagelijks van 13:00 tot 21:00 uur bezoeken op onze stand 126 in hal 1. Tijdens de beurs presenteren wij u onze succesvolle warmtepomp ZETA REV XT HP die onder de meest extreme condities nog zeer hoge watertemperaturen kan produceren, “ERP ready” is en in aanmerking komt voor de ISDE subsidie. Daarnaast zal de aandacht uitgaan naar onze nieuwste lucht/water Fusio warmtepomp met energielabel A+++, de Invisibles (warmtepomp splitsystemen zonder buitendeel) en het 30-jarig bestaan van Western Airconditioning. Voor toegangskaarten kunt u contact opnemen met Western Airconditioning.

Tags:

x