X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Installatievakbeurs 2015

Installatievakbeurs 2015

zaterdag 1 augustus 2015

Western introduceert op de installatie Vakbeurs Hardenberg een geheel nieuwe range luchtgekoelde waterkoelmachines met volledig natuurlijk koudemiddel. De EKO.E range omvat 22 modellen met koelvermogens van 8 t/m 308 kW. Het toegepaste koudemiddel is R290 met een GWP-waarde van slechts 3. Deze duurzame oplossing bied ook interessante mogelijkheden ten aanzien van de BREEAM score van een kantoorgebouw. 

Daarnaast introduceert Western een aantal nieuwe ventilator convectoren; de nieuwe range BASTONE cassette convectoren met uitblaasrooster met optimaal coanda effect, twee modellen radiator ventilator convectoren THE COOLING RADIATOR en DOPPIO en de vloerconvector SOTTO. 

Al dit nieuws vind u op onze stand 119 in hal 1.

Tags:

x