X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Introductie lucht-water warmtepomp TITAN SKY met natuurlijk koudemiddel R290

donderdag 29 april 2021

Western Airconditioning introduceert de nieuwe range TITAN SKY Hi HP R0 lucht-water warmtepompen voor buitenopstelling met het natuurlijke koudemiddel R290 / propaan (GWP = 3). De range TITAN SKY Hi HP R0 lucht-water warmtepompen bestaat uit 9 compact gebouwde  units die zijn uitgevoerd  met volledig inverter geregelde compressoren en die kunnen koelen of verwarmen (met een zeer hoge SCOP waarde) van 30 tot 200 kW. De TITAN SKY Hi HP R0 heeft één of twee (gescheiden) koudemiddelciruit(s) met een geoptimaliseerde kleine koudemiddelinhoud en een onafhankelijk werkende ontdooicyclus. Daarnaast is de unit uitgevoerd met een gepatenteerde besturingstechnologie. De compressoren zijn ATEX uitgevoerd, permanente lekdetectie is standaard aanwezig en het compressor compartiment wordt geventileerd door een ATEX ventilator. In het kader van de BREEAM-NL (duurzaamheidskeurmerk voor gebouwen) kan voor POL1 (GWP van koudemiddel voor klimatisering) 1 punt worden gescoord, voor POL2 (voorkomen van lekkages van koudemiddel) ook 1 punt en voor POL4 (Ruimteverwarminggerelateerde NOx-emissies) ook 1 punt. De TITAN SKY Hi HP R0 range is Eurovent gecertificeerd.

 

Voor meer informatie neemt u contact op met Western Airconditioning of neemt een kijkje op de website (www.western.nl).

Tags:

x