X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Introductie nieuw VRF systeem

Introductie nieuw VRF systeem

maandag 2 maart 2015

Western Airconditioning heeft onlangs haar nieuwe VRF D4+ systeem geïntroduceerd. Een compleet nieuwe range VRF systemen met een krachtige digitale scroll compressor. Dit energiezuinige en duurzame VRF D4+ systeem is volledig afgestemd op de nieuwe EIA regeling 2015. Maximale prestaties, flexibel in de mogelijkheden en eenvoudige montage, is de kracht van deze nieuwe generatie. Het systeem is uitgerust met eenvoudige bedieningen, heeft een moderne vormgeving en een laag geluidsniveau. Voor advies en calculatie biedt Western Airconditioning een helpende hand, om de juiste keuze te maken in de uitgebreide range binnen- en buitendelen. Kijk op de website (www.western.nl) voor het totale leveringsprogramma en naar de huidige VRF D4+ actie of neem contact op met Western Airconditoning tel. 033-2477800 of info@western.nl
Tags:

x