X


Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.


Twitter nieuws


 

Het laatste nieuws


Introductie nieuwe WTW unit type EASY-P

Introductie nieuwe WTW unit type EASY-P

vrijdag 30 maart 2018

De WTW unit type Easy-P compleet met volledig geïntegreerd warmtepompsysteem is leverbaar in 5 bouwgroottes met bijbehorende luchthoeveelheid van 500 – 5.000 m3/h en voorzien van luchtfilters (M5 voor retour en F7 voor toevoer), warmtepompsysteem en een kruisstroomwisselaar. Door de solide constructie van aluminium geëxtrudeerde hoekprofielen met dubbelwandige ALUZINC panelen is de unit geschikt voor zowel binnen als buiten opstelling.

Het volledig geïntegreerde warmtepompsysteem met EC ventilatoren in deze “plug & play” unit waarbij de inverter compressor buiten de luchtstroom opgesteld staat. Het geheel is in de fabriek reeds koeltechnisch aangesloten en getest. Met deze unit wordt een TER (Total Efficiency Ratio) tot 7 behaald.

De EASY-P is met functies zoals ventileren, geïntegreerde koeling, verwarming en complete microprocessor regeling de ideale compacte oplossing voor die situaties waar de ruimte beperkt, geen ruimte voor een buitendeel, of geluid een belangrijk item is.

Wilt u meer weten over de Western Airconditiong WTW type Easy-P of over andere innovatieve lucht oplossingen mail dan naar info@western.nl of bel met Western Airconditioning te Hoevelaken, Tel. 033-2477800.
Tags:

x