X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Koelen en verwarmen zonder buitendeel

Koelen en verwarmen zonder buitendeel

maandag 25 juli 2016

Western Airconditioning heeft het leveringsprogramma aangevuld met een uniek programma splitsystemen zonder buitenunit. Deze systemen, die zowel kunnen koelen als verwarmen, zijn uitgevoerd met een lucht- of watergekoelde condensor voor binnenopstelling. Tevens is het mogelijk om een systeem te kiezen waarbij de condensor in de gevel is geïntegreerd. De condensors zijn leverbaar in een capaciteit van 3,5 tot 7 kW en te combineren met één, twee of drie binnendelen. De toe te passen binnendelen zijn: hogewand-, vloer-, kanaal- en/of cassette modellen. De systemen zijn uitgevoerd met een DC-inverter compressor om de hoogste rendementen te behalen. Naast een lijn voor de particuliere sector is er ook uitvoering speciaal geschikt voor de zakelijke omgeving. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Western Airconditioning. T. 033-2477800 E. info@western.nl
Tags:

Documents to download

x