X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Lucht/water warmtepomp met R290

Lucht/water warmtepomp met R290

donderdag 18 juli 2019

De lucht/water warmtepompen FUSIO-AW-AH-CN voor buitenopstelling zijn speciaal ontwikkeld als oplossing voor de dagelijkse behoefte aan verwarming met een hoog rendement in nieuwbouw en bestaande woningen, villa’s en appartementen zonder uitstoot van broeikasgassen zoals CO2.

De FUSIO-AW-AH-CN warmtepompen zijn voorzien van het milieuvriendelijke natuurlijke koudemiddel propaan (R290) en geschikt voor het verwarmen van ruimtes en het produceren van warm sanitair water. De maximale watertemperatuur is 70°C en het systeem kan verwarmen tot buitentemperaturen van -20°C.

De FUSIO-AW-AH-CN bestaat uit een monoblok (buiten) met een laag geluidsniveau in RVS uitvoering en een hydromodule (binnen) met circulatiepomp, microprocessorregeling, elektrische verwarming en expansievat. Optioneel kan de hydromodule met geïntegreerde sanitair water tank geleverd worden. De range bestaat uit 2 modellen 230V en 3 modellen 400V/3ph uitvoering met capaciteiten tussen 4,6 en 7,5 kW. De units zijn eenvoudig te installeren zonder F-gassen handelingen en komen in aanmerking voor ISDE subsidie.

Western Airconditioning (standnummer 222)

Tags:

x