X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Nieuw cassette model ventilatorconvector

Nieuw cassette model ventilatorconvector

woensdag 15 april 2015

Western Airconditioning brengt de revolutionair nieuwe ventilatorconvector Bastone in cassette uitvoering op de markt. De Bastone is speciaal ontwikkeld om een hoog comfortniveau te creëren en servicegemak te bieden. De Coanda uitvoering van de Bastone voorkomt dat er koudeval plaats vindt in de ruimte. De Bastone is geschikt om te koelen en te verwarmen in een 2-pijps of een 4-pijps uitvoering. De range bestaat uit 11 modellen met koelvermogens tussen 1,5 en 10 kW en verwarmingsvermogens tussen 2 en 11 kW. De unit is te leveren in een uitvoering met EC motor om een lage energieconsumptie te realiseren. De unit is voorzien van een aansluiting voor verse lucht en er kan een aansluiting gemaakt worden om een naast gelegen ruimte mee te koelen of verwarmen. Het robuuste design van de Bastone voorkomt trillingen. Het frisse design zorgt er voor dat de unit in elke omgeving toepasbaar is. De Bastone is uit te breiden met een zeer breed pakket aan accessoires op waterzijdig gebied en regelingen. Voor meer informatie neem contact op met Western Airconditioning Tel. 033-2477800 of sales@western.nl
Tags:

x