X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Nieuwe generatie waterkoelmachines

Nieuwe generatie waterkoelmachines

woensdag 1 mei 2013

Western Airconditioning introduceert de nieuwe generatie High Energy Efficiency Performance luchtgekoelde waterkoelmachines en warmtepomp voor buitenopstelling type TETRIS 2A. De TETRIS 2A is leverbaar in 12 verschillende modellen met een koelvermogen tussen 100 en 700 kW en een verwarmingsvermogen tussen 130 en 800 kW. Door gebruik te maken van het koudemiddel R410A en meerdere scroll compressoren (tot 6) op een circuit wordt een hoge EER/COP verkregen en vallen alle modellen in de energieklasse A. Daarnaast is de TETRIS 2A uitgevoerd met een "microchannel" batterij als condensor. Dit resulteert in een vermindering van het gewicht van de unit met circa 10% en een reductie van de koudemiddelinhoud met 30%. Neem voor meer informatie contact op met Western Airconditioning. Telefoon 033-2477800. Of klik hier.

x