X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Nieuwe range warmtepompen

Nieuwe range warmtepompen

dinsdag 8 december 2015

Western Airconditioning heeft de nieuwe range waterkoelmachines en lucht-water warmtepompen ZETA REV op de markt gebracht. De Zeta Rev zijn compacte units voor buitenopstelling die koeling of verwarming leveren van 40 tot 240 kW in 17 modellen. De units van 40 tot 160 kW zijn uitgevoerd met één koudemiddelcircuit. De units van 135 tot 240 kW zijn voorzien van twee gescheiden koudemiddelcircuits. Er zijn 9 verschillende uitvoeringen te verkrijgen. De ZETA REV is verkrijgbaar in alleen te koelen maar is ook leverbaar in een warmtepomp uitvoering. Daarnaast zijn er uitvoeringen met een zeer hoog rendement, laag geluid of extreem stille uitvoering. Een uitvoering waarbij een verdamperblok in een luchtbehandelingskast wordt geplaatst is mogelijk. Ook zijn er twee uitvoeringen met gedeeltelijke of totale warmteterugwinning te verkrijgen. De ZETA REV (alleen koelen) wordt standaard voorzien van een “microchannel” condensorblok en de laatste generatie microprocessor regelaars. De units kunnen worden voorzien van EC axiaal ventilatoren en een geïntegreerde pomp/buffervat module met één of twee pompen (standaard, oversized, inverter of hoog glycolgehalte). Voor meer informatie neemt u contact op met Western Airconditioning. Telefoon 033-2477800 of sales@western.nl.
Tags:

x