X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Nieuwe warmtepomp (vanaf 24 dB(A) !)

Nieuwe warmtepomp (vanaf 24 dB(A) !)

woensdag 1 april 2015

Western Airconditioning heeft de Fusio W warmtepomp in het leveringsprogramma opgenomen. De Fusio W is ontworpen om te werken op een gesloten (brine/water) of een open bron (water/water). Het is mogelijk met deze warmtepomp water te produceren tot 65ºC. De Fusio W is leverbaar in 10 uitvoeringen tussen 5 en 33 kW verwarmingsvermogen. De Fusio W kenmerkt zich door een hoog rendement (c.o.p. tot 4,7), een laag geluidsniveau (vanaf 24 dB(A) op 1 meter) en de compacte “alles in één” bouw. De Fusio W wordt standaard geleverd met twee geïntegreerde pompen met Ecodesign label, expansievaten, verwarmingselement, stromingssensor en buitentemperatuursensor, elektronisch expansieventiel en elektronische softstarter (uitgezonderd de kleinste twee modellen). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Western Airconditioning. Telefoon 033-2477800 / email sales@western.nl
Tags:

Documents to download

Meer links

x