X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Nieuwe waterkoelmachine / warmtepomp

Nieuwe waterkoelmachine / warmtepomp

vrijdag 1 februari 2013

Western Airconditioning heeft een nieuwe range luchtgekoelde waterkoelmachines / lucht-water warmtepompen voor binnenopstelling op de markt gebracht. Het gaat hier om de Epsilon Echos DK. De Epsilon Echos DK range is leverbaar in 12 modellen tussen 5 en 40 kW. De range is verkrijgbaar in de uitvoering van waterkoelmachine of warmtepomp. Ook is het mogelijk om een compressor-condensor uitvoering te leveren. De range is speciaal ontwikkeld voor binnenopstelling. De toegepaste ventilatoren zijn geschikt om 50 Pa externe statische druk aan te kunnen. Met de optie EC radiaal ventilatoren kan de Epsilon Echos DK tot een externe statische druk van maximaal 350 Pa werken. De Epsilon Echos DK is uit te voeren met een geïntegreerde pomp/buffervatmodule of pompmodule. De Epsilon Echos DK is voorzien van een slimme microprocessorregeling.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Western Airconditioning: Tel. 033 2477800 of via sales@western.nl

x