X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Onze CO2-prestatie eerste helft 2022

donderdag 30 juni 2022

Western is zich bewust van haar maatschappelijke bijdrage aan de CO2 uitstoot en wil haar verantwoordelijkheid nemen om in de komende jaren de CO2 uitstoot te reduceren van de directe en indirecte emissies (scope 1 en 2) . Daarnaast heeft Western zich tot doel gesteld om haar producten te verduurzamen waardoor tijdens het gebruik de bijdrage aan CO2 uitstoot sterk wordt gereduceerd (scope 3).

Onze leveranciers Swegon start een papierloos product project waar Western zich van harte bij aansluit. 

Wist u dat 50% van het bedrijfsafval bestaat uit papier?

En weet je dat elke boom genoeg zuurstof produceert om 3 mensen te laten ademen? Vanaf juni 2022 worden koelmachines en warmtepompen van Swegon PAPIERLOOS en geleverd samen met de minimale papieren documentatie vereist door de wet (safety guid, CE-verlaring etc). Alle andere documenten worden 100% digitaal, gemakkelijk toegankelijk en klaar om te downloaden via QR-code lezen of via internet. Papierloze Chillers & Warmtepompen besparen minimaal 700.000 liter water, 12.000Kwh of elektrische energie, 23 bomen per jaar. Western waardeert dit initiatief van Swegon.

 

De CO2-emissies van Western in de afgelopen drie jaar::

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reductiedoelstellingen

De doelstelling voor 2022 is een reductie van 41% ten opzichte van het basisjaar 2016. Dit is ook tevens de hoofddoelstelling is de CO2-uitstoot in 2023. 

 

Gaan we deze CO2-reductiedoelstellingen bereiken?

De verbeterprojecten op het gebied van energiebesparing en CO2-reductie zijn vastgelegd in maatregelenlijst. Een succesvolle uitvoering van deze verbeterprojecten moet leiden tot het behalen van de gestelde doelstellingen. De hoofddoelstelling is de CO2-uitstoot in 2023 met 41,0% te verlagen ten opzichte van 2016.

 

Geconcludeerd kan worden dat Western Airconditioning op schema ligt om de geprognotiseerde CO2 reductie te behalen.

 

Tags:

x