X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Persbericht Wandmodellen

Persbericht Wandmodellen

donderdag 31 maart 2016

Western Airconditioning introduceert een nieuwe generatie warmtepomp splitsystemen WAW-IN-ECO. De range bestaat uit vier uitvoeringen met een koelvermogen tot 7kW en een verwarmingsvermogen tot 7,6 kW. De units hebben een SEER waarde tot 7,4 en een SCOP waarde tot 4,2. De WAW-IN-ECO zijn standaard voorzien van inverter regeling. Door de in deze units toegepaste tangentiele techniek is een fluisterstille werking bereikt tot een 23dB(A) voor het kleinste model. Niet alleen in technische zin zijn deze units vooruitstrevend maar ook de hoogwaardige slanke afwerking en design hebben speciale aandacht gekregen. Zo is o.a. via de display op de unit met de bijgeleverde infrarood afstand bediening de gevraagde temperatuur in te stellen en wordt daarna de ruimtetemperatuur zichtbaar. Voor meer informatie bel Western Airconditioning: 033-2477800 of mail: sales@western.nl
Tags:

x