X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Plug & play condensing units

Plug & play condensing units

donderdag 29 januari 2015

Persbericht Januari 2015. WESTERN INTRODUCEERT "PLUG&PLAY" CONDENSING UNITS MET INVERTER COMPRESSOR. Met de introductie van de EPSILON ECHOS+ /LE breidt Western Airconditioning haar leveringsprogramma apparatuur met inverter compressoren verder uit. De EPSILON ECHOS+ /LE is uitermate geschikt in combinatie met een DX-koeler in een luchtbehandelingskast. De EPSILON ECHOS+ /LE wordt geleverd in 5 bouwgroottes met koelvermogens van 7 tot en met 30 kW. De unit wordt plug&play geleverd met een geïntegreerde microprocessor regeling, elektronisch expansieventiel, winterregeling, olieafscheider, vloeistofvat, koudemiddelvulling R410A tot 10 meter leidingwerk en zuig- en vloeistofafsluiter. Er is geen separate expansiekit of regelunit benodigd zoals bijvoorbeeld bij het gebruik van een vrf buitendeel. Bij de EPSILON ECHOS+ /LE is dit standaard en geïntegreerd. De range is leverbaar als koelunit maar ook in warmtepomp uitvoering. De inverter compressor is regelbaar tussen 30 en 100% door een eenvoudig 0-10Vdc signaal. Mogelijke opties zijn o.a. een Low noise uitvoering en een seriële communicatie met GBS. Neem voor meer informatie contact op met Western Airconditioning. Telefoon 033-2477800 / email info@western.nl
Tags:

x