X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Prijslijst 2013-2014

Prijslijst 2013-2014

maandag 1 april 2013

De nieuwe prijslijst 2013-2014 van Western Airconditioning is uit. In deze prijslijst vindt u naast de prijzen de belangrijkste technische specificaties van alle “Small Business” producten. Het “Small Business” programma van Western Airconditioning bestaat uit een complete lijn airconditioners en warmtepompen voor een comfortabel binnenklimaat. Zowel voor de particuliere en (klein) zakelijke markt alsook utiliteit en retail. In de prijslijst vindt u ook de nieuwe systemen van Western Airconditioning die voldoen aan de Europese richtlijn Ecodesign ErP 2009/125/EC. Bij Western Airconditioning kunt u ook terecht voor advies, technische ondersteuning, service en onderhoud. In het magazijn in Hoevelaken is een grote hoeveelheid voorraad aanwezig. En wat u vandaag voor 12:00 uur besteld, kan de volgende werkdag bij u of op locatie worden geleverd. Deze prijslijst is zorgvuldig samengesteld. Desondanks kunnen modellen, specificaties, teksten en/of afbeeldingen afwijken.

Actuele informatie over het “Small Business” en overige programma van Western Airconditioning is te vinden op de website: www.western.nl of bel 033-2477800

Tags:

x