X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Prisma-EC ventilatorconvector voor hogewand montage

Prisma-EC ventilatorconvector voor hogewand montage

maandag 15 juni 2015

Western Airconditioning brengt de Prisma-EC op de markt. De Prisma-EC is een ventilatorconvector geschikt voor montage hoog aan de wand. Het innovatieve design en de lichte kleurstelling zorgt er voor dat de unit geschikt is voor elk interieur. Door het toepassen van tangentiaal EC ventilatoren heeft de Prisma-EC een laag geluidsniveau en een laag energieverbruik. De unit is leverbaar met een koelvermogen tussen 2,4 en 3,8 kW en is ook geschikt om te verwarmen. De unit is standaard te bedienen met een infrarood afstandsbediening en als optie is er een wandthermostaat mee te leveren. De optionele 3-weg waterklep wordt gemonteerd in de unit meegeleverd. Neem voor meer informatie contact op met Western Airconditioning. Telefoon 033-2477800 of sales@western.nl
Tags:

x