X

Nieuws Western Airconditioning B.V.Middels de hiernaast vermelde nieuwsberichten houdt Western Airconditioning u op de hoogte van nieuwsberichten vanuit het vakgebied / de media en de ontwikkelingen van ons bedrijf. 

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meld u dan aan via onderstaande button. Uitschrijven is altijd mogelijk. Uw gaan op een goede manier met uw privacy om.

Het laatste nieuws

Project Anton Timmerman

vrijdag 1 juni 2012

Anton Timmerman te Amersfoort is een transportbedrijf wat bestaat uit diverse divisies: De Truckwash, De Werkplaats, Op- en Overslag en het transportbedrijf. Eén van de vrachtwagens is omgebouwd tot een zeer fraai rijdend woonhuis. Deze vrachtwagen is van alle luxe voorzien en daarin kon natuurlijk een airco niet ontbreken. Western Airconditioning B.V. heeft een fraaie hogewand airco geleverd die zowel de slaapplaats als het woongedeelte kan koelen. Tevens kan de airco bij koude winteravonden ook verwarmen. Op deze manier is de vrachtwagen van alle gemakken en luxe voorzien. Western Airconditioning B.V. is dan ook erg trots dat het dit mooie en bijzondere project heeft mogen leveren.

Tags:

x